PEYRONIE NIEUWE BEHANDELING

Peyronie nieuwe behandeling? ACREN Clinics combineert needling, PRP, pumping en een Persoonlijk PRP-plan.
peyronie nieuwe behandeling

Afspraak met uroloog

Een peyronie behandeling wordt voorafgegaan door een gesprek met de uroloog.

Wat is peyronie?

Met de ziekte van peyronie (PD) bedoelen we een goedaardige afwijking van de penis in erectie. De afwijking in de penis ontstaat door verharding van bindweefsel strengen in de penis die ‘plaque’ wordt genoemd. Vaak gaat de peyronie gepaard met een erectiestoornis.
De ziekte wordt gekenmerkt door een initiële acute pijnlijke ontstekingsfase gevolgd door een chronische fase waarin de plaque stabiliseert. Patiënten zoeken meestal medische hulp vanwege pijn tijdens de erectie of misvorming van de penis.

Voorafgaand aan de peyronie behandeling?

Het doel van de peyronie behandeling is ongemakken van de ziekte dragelijk te maken voor de patiënt. Dit bestaat uit het ‘verbrijzelen’ van de plaque en herstel van het penislichaam.
Voorafgaand aan de behandeling heb je een afspraak bij de behandelend uroloog. Deze bepaalt aan de hand van jouw fotomateriaal, echo en fysieke check de afmeting van de plaque.

Peyronie behandeling

Het doel van de behandeling is om de (pijnlijke) ongemakken van peyronie aan te pakken.
Voor een niet invasieve peyronie behandeling bestaat geen alternatieve ‘quick fix’. ACREN Clinics heeft de extracorporale magnetische transoductie (ESWT), Xiapex en Nano VI vervangen door needling, PRP 3.0, pumping en Persoonlijk PRP-plan. Met de uitleg in je Persoonlijk PRP-plan heb je zelf invloed op het resultaat.

Lokale verdoving

Op de dag van de behandeling wordt er voorverdovende crème aangebracht op je volledige penis. Zodra de voorverdoving werkt wordt er aanvullende verdoving toegediend door de arts. Zodra de penis volledig verdoofd is, wordt gestart met de behandeling.

Wat kost nieuwe behandeling peyronie

Na het onderzoek op de raadpleging kom je drie keer om de 4 – 6 weken voor een behandelsessie. De prijs is € 648,- per sessie, dit is inclusief needling, PRP, pomp en Persoonlijk PRP-plan. In totaal zijn er 3 sessies nodig voor je hele peyronie behandeling. Daarna kom je jaarlijks terug voor een onderhoudsbehandeling.
Daarna kom je jaarlijks terug voor een onderhoudsbehandeling. De prijs is € 593,- voor de onderhoudsbehandeling.
In de praktijk komt het voor dat heren het effect zo fijn vinden, dat ze al na 3 – 6 maanden een afspraak maken voor onderhoud. Dit kan en mag, waarbij we uitgaan van je eigen aanvoelen.

Wie doet de behandeling?

De behandeling wordt uitgevoerd door onze ervaren urologen.
Onze medisch assistenten nemen contact op met jou.

Wat is needling?

Met een naald maakt de arts breuklijnen in de plaque. Het doel is om scharnierlijnen te maken en de plaque in klein stukjes te breken.
Needling helpt de hoek van de peyronie te verkleinen en pijn te minimaliseren bij de penis in erectie.

Wat is PRP?

De afkorting PRP staat voor Plaatjesrijk Plasma wat uit je bloed wordt gehaald door centrifuge. Jouw bloed bestaat uit ± 55% plasma, ± 44% rode bloedcellen, <1% witte bloedcellen en 0,2% bloedplaatjes. Door de centrifuge en resuspentie worden het plasma en bloedplaatjes van de witte en rode bloedcellen gescheiden.
De PRP wordt ingespoten in de zwellichamen, schacht, corona en eikel om te zorgen voor een volledige revitalisatie van de penis.
Een bijkomend effect van PRP is een toename van het volume en gevoeligheid van de penis.
ACREN Clinics maakt gebruik van PRP 3.0 met een volledig vacuüm-protocol en optimaal zuiver bloed.

Wat is pumping?

Met pumping wordt het gebruik van een vacuümpomp aangeduid om het klonteren van de plaque, na de behandeling, tegen te gaan en de werking van de PRP te versterken.

Resultaten beïnvloeden

Jij hebt veel invloed op de bloedkwaliteit bij de afname van je bloed. Na de inspuiting heb jij veel invloed op de werking van je peyronie behandeling met PRP. Hoe je dit doet leggen we uit in je Persoonlijk PRP-plan.
Een succesvolle peyronie behandeling begint met een optimale bloedkwaliteit waar de PRP wordt uitgehaald.

Persoonlijk PRP-plan

In het Persoonlijk PRP-plan geven we aan wanneer je wat dient te doen op welke datum. Dit is gerelateerd aan de drie inspuitingsdata.
Voor jouw Persoonlijk PRP-plan krijg je een link toegestuurd per e-mail (geen hotmail) met de inlogcode waarmee op de pagina komt met jouw Persoonlijk PRP-plan.

Inhoud Persoonlijk PRP-plan

Het plan start 4 weken voor je eerste inspuiting en loopt tot 6 weken na de derde inspuiting en gaat o.a. in op de volgende punten:
 • Cortisone
 • Ontstekingsremmers
 • Bloedverdunners
 • Bloeddruk
 • Cholesterol
 • Voeding
 • Suiker
 • Warmte
 • Inspanning
 • Alcohol, tabak, cafeïne en drugs
 • Pomp gebruiksinstructies

Jouw peyronie behandeling

Vooraf

 • Je hebt op de knop ‘AFSPRAAK MAKEN’ geklikt, het aanvraagformulier ingevuld en op verzenden gedrukt.
 • De aanvraag komt binnen op onze servicedesk. De medisch assistent die jou gaat begeleiden belt je op om een afspraak bij de uroloog in te plannen .
 • Na het gesprek bij de uroloog wordt je opnieuw gebeld door de medisch assistent om de data voor de eerste drie behandelsessies vast te leggen.
 • Nadat de drie behandeldata en tijdstippen zijn vastgelegd, stuurt de medisch assistent je een bericht per e-mail met daarin de afspraakbevestiging, de link naar je Persoonlijk PRP-plan en wachtwoord.
 • De medisch assistent zal vragen om een reply te sturen als je de mail hebt ontvangen, zodat jij kunt beginnen met de voorbereiding.

Behandelsessie

 • De verpleegkundige heet je welkom en neemt je mee naar de behandelruimte. Hier mag je op de behandeltafel gaan liggen, nadat jij je ondergoed hebt uitgedaan.
 • De verpleegkundige neemt enkele buisjes bloed af en zet deze in de centrifuge.
 • Daarna smeert de verpleegkundige voorverdovende crème op de plaats van de inspuiting.
 • Na 5 minuten is de centrifuge klaar en voel jij dat de voorverdoving werkt.
 • De verpleegkundige zorgt dat de PRP inspuitklaar is.
 • Ongeveer 15 minuten nadat je op de behandeltafel bent gaan liggen, komt de arts om de definitieve verdoving te geven. Deze werkt heel snel en de arts begint met de needling, gevolgd door de PRP inspuiting.
 • Daarna ben je klaar om je aan te kleden.
 • De gehele behandeling neemt ongeveer een 30 – 40 minuten uur in beslag,.

Achteraf

 • Jij volgt de instructies op die je via je jouw Persoonlijk PRP-plan hebt ontvangen.
Je ontvangt een speciale pomp die je vanaf de 12e dag na elke inspuiting gebruikt tot aan de volgende inspuiting tot 12 weken na je derde inspuiting. Zo kun je de behandeling thuis voortzetten.
Hoe en vanaf wanneer je de pomp dient te gebruiken wordt uitgelegd in je Persoonlijk PRP-plan.

Betaling

Voor de betaling van je peyronie behandeling kun je ter plaatse pinnen of contant betalen.

Verschil PRP 3.0, 2.0 en 1.0?

Bloedkwaliteit

PRP 3.0 is de meest hoogwaardige en veiligste PRP-behandeling die kan worden toegepast bij je peyronie behandeling. Dit zorgt ervoor dat er significant betere resultaten worden behaald, dan met 2.0 en 1.0. De kwaliteit van je bloed, dat in onze kliniek wordt afgenomen op de dag van de behandelsessie, is zéér belangrijk. De PRP wordt gemaakt van jouw eigen bloed. Is de bloedkwaliteit slecht, dan is de PRP die er van wordt gemaakt ook slecht, wat een negatief effect heeft op de werking en resultaten van de PRP. In versie 2.0 en 1.0 wordt de bloedkwaliteit verwaarloosd.

Veiligheid

Door te werken met een volledig vacuüm- en steriel-protocol is de veiligheid gegarandeerd. Er worden geen producten van buitenaf toegevoegd door het te injecteren in de PRP, zoals calcium gluconaat, hyaluronzuur of antistollingsmiddel. Door dit wel te doen, zoals vaak gedaan wordt bij PRP 1.0, wordt het vacuüm-protocol doorbroken of is er zelfs geen vacuüm-protocol. Bij PRP 2.0 wordt alleen het vacuüm- en sterilie-protocol toegepast.
Door het vacuüm- en steriliteitprotocol strikt te volgen, is het injecteren van endotoxinen zo goed als uitgesloten.

Locatie

Jouw peyronie behandeling krijg je in de privékliniek te Emblem (vlakbij Antwerpen) waar wij klanten ontvangen uit o.a. Antwerpen, Lier, Herentals, Hoogstraten, Hove, Oostende, Berlaar, Gent, Mechelen, Brussel, Luik, Hasselt, Maasmechelen, Genk, Leuven, Aalst, Brugge, Ieper, Tielt, Izegem, Kortrijk, Rons, Dendermonde, Deinze, Tongeren, Turnhout, Beerse, Brasschaat, Sint-Niklaas, Eeklo, Lokeren, Knokke, De Panne, Lommel, Diest, Mol en andere plaatsen.
De kliniek is gemakkelijk te bereiken en ligt vlakbij de snelweg. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur en in de straat.

Ruimtes in de kliniek

peronnes disease, kromme erectie, kromme peyronie, oplossing peyronie, peyronie ziekte. De beste peyronie behandeling en resulaten bereik je volgens specialisten met de methode van ACREN Clinics peyronie nieuwe behandeling, nieuwe peyronie behandeling, behandeling peyronie, peyronie behandeling, peronyie behandeling nieuw, peyronie behandeling belgië
Scroll naar boven