LICHEN SCLEROSUS BEHANDELING

Lichen Sclerosus behandeling? PRP in de vorm van een O-shot (voor vrouwen) en de P-shot (voor mannen) kan helpend zijn. Spreek er eerst over met onze urologen.
Lichen sclerosus behandeling

Wat is PRP?

De afkorting PRP staat voor Plaatjesrijk Plasma wat uit je bloed wordt gehaald door centrifuge. Jouw bloed bestaat uit ± 55% plasma, ± 44% rode bloedcellen, <1% witte bloedcellen en 0,2% bloedplaatjes. Door de centrifuge worden het plasma en bloedplaatjes van de witte en rode bloedcellen gescheiden.
Met een O-shot wordt onder lokale verdoving PRP ingespoten. Bij vrouwen in de schaamlippen, clitoris (buiten- en binnenzijde). En indien nodig ook in de huid van de anus.
Met een P-shot wordt onder lokale verdoving PRP ingespoten. Bij mannen in de penis, eikel en voorhuid.

Wat doet PRP?

Het plaatjesrijk plasma wordt ingespoten en zorgt voor een (re)vitalisering van het ingespoten gebied. Resultaten begin je subtiel te ervaren vanaf 6 weken tot 33 weken na de eerste inspuiting.

Persoonlijk PRP-plan

De bloedkwaliteit is zeer belangrijk voor je PRP-behandeling, maar ook hoe je met de PRP omgaat in de dagen erna. We helpen je hierbij met een Persoonlijk PRP-plan.

Wie doet de inspuiting?

De inspuitingen worden gedaan door onze ervaren urologen.

Locatie

Jouw lichen sclerosus behandeling wordt uitgevoerd in de privékliniek te Emblem (vlakbij Antwerpen) waar wij klanten ontvangen uit o.a. Rotterdam, Dordrecht, Breda, Tilburg, Den Bosch, De Lier, Naaldwijk, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Arnhem, Apeldoorn, Zwolle, Wilp, Enschede, Hoek, Groningen,  Nijmegen,  Roermond, Veghel, Bladel, Oosterhout, Dongen, Oud-Beijerland, Werkendam, Maassluis, Leeuwarden, Gorinchem, Vlissingen, Goes, Eindhoven, Weert, Venlo, Maastricht. ‘s-Gravenzande, Assen, Schagen, Numansdorp, Amstelveen, Urk, Veendam, Marken, Hansweert, Groesbeek, Zandvoort, Amersfoort, Deventer, Meerkerk, Heesch, Ridderkerk en andere plaatsen.
De kliniek is gemakkelijk te bereiken en ligt vlakbij de snelweg. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur en in de straat.

Toekomst

ACREN Clinics onderzoekt de mogelijkheden om voor klanten in het noordelijke deel van Nederland een nieuwe vestiging te openen. Ook zij zijn nu welkom in de privékliniek bij Antwerpen.

Ruimtes in de kliniek

nieuwe inzichten lichen sclerosus, alternatieve behandeling lichen sclerosus, lichen sclerosus alternatieve behandeling, lichen sclerosus natuurlijk behandelen, lichen sclerosus vaginaal, lichen sclerosus vulva behandeling, nieuwe behandeling lichen sclerosus De beste lichen sclerosus behandeling heb je volgens specialisten met de methode van ACREN Clinics.
Scroll naar boven