P-shot 3.0 behandeling

P-shot resultaten van ACREN Clincis zijn betere erecties, meer gevoel in je penis, een volume toename van ±10% en een hoger libo.
p-shot

P-shot prijs

Een veilige P-shot 3.0 kost € 647,- per behandelsessie. De behandeling bestaat uit drie behandelsessies.

Ervaren urologen

P-shot behandelingen worden in uiteenlopende klinieken aangeboden als onderdeel van een veel groter aanbod van behandelingen. De penis is een delicaat orgaan en als arts dien je gespecialiseerd te zijn om hoogwaardige kwaliteitsbehandelingen te kunnen geven.
Voor de P-shots werken we alléén met zéér ervaren urologen. Zij hebben kennis over de anatomie van de penis in zijn geheel, dus ook over erectiestoornissen (ED) en Peronie (PD).
Door deze kennis weten ze hoe de zenuwbanen en bloedvaten lopen in de zwellichamen, de schacht, eikel en urinebuis. Met deze kennis en ervaring weten ze exact waar ze de PRP-inspuiting dienen te geven, want we willen géén complicaties in jouw intieme-zone.

P-shot prijs- kwaliteitverhouding

We bereiken een optimale P-shot prijs- kwaliteitverhouding in België door PRP 3.0 (hoogste kwaliteitsniveau), het vacuüm-protocol (Zwitsers), gemotiveerde urologen, je Persoonlijk PRP-plan en begeleiding tijdens de hele behandeling.
Onze visie is: ‘Als je geld uitgeeft aan P-shots, doe het dan goed, want ook hier geldt goedkoop is duurkoop!’

Wat is PRP?

De afkorting PRP staat voor Plaatjesrijk Plasma wat uit je bloed wordt gehaald door centrifuge. Jouw bloed bestaat uit ± 55% plasma, ± 44% rode bloedcellen, < 1% witte bloedcellen en 0,2% bloedplaatjes. Door de centrifuge worden het plasma en bloedplaatjes van de witte en rode bloedcellen gescheiden.
Het plaatjesrijk plasma wordt ingespoten en zorgt voor een (re)vitalisering van het ingespoten gebied. Resultaten begin je subtiel te ervaren vanaf 6 weken tot 33 weken na de eerste behandelsessie.

Hoe werkt PRP?

Fase 1 (ontstekingsfase, duurt ongeveer 7 dagen): De bloedplaatjes gaan de opgeslagen bioactieve stoffen beginnen af te scheiden binnen 10 minuten na de inspuiting, waarbij meer dan 95% van de groeifactoren binnen 1 uur zijn uitgescheiden en tegelijkertijd wordt gestart met het aantrekken van witte bloedcellen. De resterende 5% wordt afgescheiden in de resterende levensdagen van de bloedplaatjes.
Fase 2 (proliferatiefase, duurt ongeveer 6 weken): In deze fase begint het lichaam nieuw weefsel aan te maken.
Fase 3 (remodelleringsfase, duurt 6 weken – 6 maanden): In deze fase begint de regeneratie. Het nieuwe weefsel wordt in model gemaakt en nieuwe bloedvaatjes worden aangemaakt.

Welke P-shots zijn er?

Op dit moment zijn er drie soorten P-shots. De meest recente is P-shot 3.0. We geven graag meer uitleg over de varianten, zodat jij zelf kunt bepalen wat het best bij jou past. Bij ACREN Clinics werken we met P-shot 3.0.

P-shot 3.0

P-shot 3.0 is de meest hoogwaardige en veiligste P-shot behandeling die kan worden toegepast. Dit zorgt ervoor dat er mooie resultaten worden behaald.

Bloedkwaliteit

De kwaliteit van je bloed, dat in onze kliniek wordt afgenomen op de dag van de behandelsessie, is zéér belangrijk.
De PRP wordt gemaakt van jouw eigen bloed. Is de bloedkwaliteit slecht, dan is de PRP die er van wordt gemaakt ook slecht, wat impact heeft op je P-shot resultaten.
Met het Persoonlijk PRP-plan helpen we je bloedkwaliteit te optimaliseren en de P-shot resultaten versterken.

Geen externe toevoeging

Doordat de bloedplaatjes in een vacuüm omgeving blijven, geven de bloedplaatjes de bioactieve stoffen pas af in het lichaam, nadat de PRP is ingespoten.
Dit maakt dat het percentage bloedplaatjes wat wordt gewonnen uit het bloed ver boven de 80% ligt.
Er worden geen producten van buitenaf toegevoegd zoals het injecteren in de PRP, zoals calcium gluconaat, hyaluronzuur of antistollingsmiddel.
Het succes van een P-shot behandeling wordt bepaald door de kwaliteit van de PRP, en het opvolgen van de richtlijnen voor en na de behandelsessies.

P-shot 2.0

Bij P-shot 2.0 wordt een vacuüm-protocol gebruikt.
Door te werken met een volledig vacuüm- en steriel-protocol (Zwitsers) is de veiligheid gegarandeerd.
Er worden geen producten van buitenaf toegevoegd door het te injecteren in de PRP, zoals calcium gluconaat, hyaluronzuur of antistollingsmiddel.
Klinische studies tonen de noodzaak aan van een volledig vacuüm-protocol voor de bloedafname om veilige PRP te kunnen bereiden, want er mogen géén endotoxinen worden ingespoten bij de patiënt!

P-shot 1.0

Bij P-shot 1.0 wordt géén vacuüm-protocol gebruikt.
De patiëntveiligheid komt in het gedrang, want je loopt als patiënt 5.500% meer kans om endotoxinen ingespoten te krijgen. Dit kan de dood tot gevolg hebben.
Bij P-shot 1.0 wordt geen rekening gehouden met de bloedkwaliteit. De kans is groot dat bepaalde elementen in je bloed de behandeling saboteren of verstoren en de resultaten negatief beïnvloeden.
Vaak worden er bij P-shot 1.0 externe middelen toegevoegd aan het plasma of de PRP, zoals calcium gluconaat, hyaluronzuur of antistolingsmiddels.

Comfort voor de patiënt

Bij elke behandelsessie wordt je huid van je penis ingesmeerd met voorverdovende crème, Wanneer deze werkt wordt er aanvullende verdoving ingespoten aan de basis van je penis.
Voor de bloedafname werken we met zeer dunne naaldjes, waardoor je het prikje bijna niet voelt. Voel jij je comfortabeler bij voorverdoving, dan gebruiken we ook hiervoor de verdovende crème.

Voor wie is een P-shot 3.0?

De P-shot is geschikt voor mannen vanaf 18 jaar, bij erectiële disfunctie (ED), (ook na prostatectomie) of om stevigere erecties te krijgen en te houden.
Heb je behoefte aan meer gevoel in je penis of wil je een dikkere penis, dat kan met de P-shots. PRP wordt gezien als de alternatieve penis filler.
Heb je de huidaandoening lichen sclerosus (LS, LSEA of LSA) en wil je dit laten behandelen.  Dit wordt meengenomen tijdens de P-shot.
Heb je peyronie (kromstand van je penis in erectie), dan is het praktisch om eerst een afspraak te maken op de raadpleging met onze urologen om te zien wat de mogelijkheden zijn met PRP. Als je foto’s meebrengt naar de raadpleging is dit helpend.
Als je dit wenst ontvang je ook het eerste deel van je Persoonlijk PRP-plan, want je bloedkwaliteit dient optimaal te zijn.

Behandelplan

De drie behandelmomenten maken deel uit van het behandelplan wat begint 2 – 4 weken (afhankelijkk van je huidige bloedkwaliteit) voor de eerste sessie en loopt tot 6 weken na de derde sessie, dus in totaal duurt de behandeling 31 – 33 weken.
We tellen vanaf het eerste telefonisch contact met je medisch assistent van ACREN Clinics om de behandeldata vast te leggen.
Na je eerste P-shot krijg je 4 – 6 weken later je tweede en weer 4 – 6 weken later je derde behandelsessie. Daarna kom je om de 12 – 18 maanden terug voor je onderhoudsbehandeling.
In de praktijk komt het voor dat heren het effect zo fijn vinden, dat ze al na 3 – 6 maanden een afspraak maken voor onderhoud. Dit kan en mag, waarbij we uitgaan van je eigen aanvoelen.

P-shot resultaten

Optimale P-shot resultaten bereiken we door een goede samenwerking waarbij jij de kwaliteit van het bloed en de werking van de PRP bepaalt. In je Persoonlijk PRP-plan vind je eenvoudige richtlijnen.
Wij zorgen door centrifuge en resuspentie, binnen een gepatenteerd vacuüm-proces, zonder toevoeging van activerings- of antistollingsmiddelen, voor de meest hoogwaardige PRP (met een bloedplaatjes recovery van >80%). Hierbij geven de bloedplaatjes hun bioactieve stoffen pas af in jouw lichaam.
Om de ingespoten bloedplaatjes hun werk te laten doen, staan er in je Persoonlijke PRP-plan ook leefbare richtlijnen voor na de behandelsessie. Zo bereiken we samen met jou het maximaal haalbare resultaat.
p shots
Onze medisch assistenten nemen contact op met jou.

Wetgeving en Regulering P-shot

Het PRP-protocol van ACREN Clinics voor jouw P-shot is gebaseerd op >200 klinische studies. Het protocol voldoet aan de Europese wetgeving MDR en FAGG-richtijnen.

P-shot prijs vergelijken

Een optim,ale prijs-kwaliteitverhouding krijg je bij ACREN Clinics. dit komt door het hoogste percentage bloedplaatjes en je Persoonlijk PRP-plan om vooraf je bloedkwaliteit te optimaliseren, zodat we de beste kwaliteit bloedplaatjes beschikbaar hebben op de dag van de behandeling.
Bij de P-shots gaat het niet om de hoeveelheid PRP, maar om de kwaliteit van de PRP die wordt ingespoten, daarom gebruiken we PRP 3.0.
De meest voorkomende PRP-graad in België ligt tussen de 21% en 50%. Je weet dat de PRP-graad bepalend is voor het succes en datgene wat jezelf kunt doen. Concreet heb je tussen de 2 tot 4,5 keer zoveel behandelingen nodig om in de buurt van de ACREN-resultaten te komen.

Pumping optioneel

Je kunt de werking van de behandeling versterken door gebruik te maken van pumping vanaf 12 dagen na elke behandelsessie.
Hoe je de medische pomp dient te gebruiken wordt uitgelegd in je Persoonlijk PRP-plan.
Heb je nog geen pomp, dan vind je een link naar de webshop van de distributeur waar je een medische pomp kunt bestellen. De kosten voor een pomp zijn ongeveer € 180,- (exclusief verzendkosten).

Persoonlijk PRP-plan

In het telefoongesprek waarin de behandeldata worden vastgelegd, stelt de medisch assistent enkele vragen die nodig zijn om je Persoonlijk PRP-plan te kunnen opstellen. Jij hebt veel invloed op de bloedkwaliteit bij de afname van je bloed. Voor en na de behandelsessie heb jij veel invloed op de werking van de behandeling.
Hoe je dit doet leggen we uit in jouw Persoonlijk PRP-plan. In het plan geven we aan wanneer je wat dient te doen op welke datum. Dit is in relatie tot de drie behandeldata.
Voor jouw Persoonlijk PRP-plan krijg je een link toegestuurd per e-mail (geen hotmail) met de inlogcode waarmee op de pagina komt met jouw Persoonlijk PRP-plan.

Inhoud Persoonlijk PRP-plan

Het plan start 2 – 4 weken voor je eerste behandelsessie en loopt tot 6 weken na de derde sessie en gaat o.a. in op de volgende punten:
 • Cortisone
 • Ontstekingsremmers
 • Antibiotica
 • Bloedverdunners
 • Cholesterol
 • Warmte
 • Inspanning
 • Alcohol, tabak, cafeïne en drugs
 • Etc
beste p-shot resultaten
Een succesvolle P-shot behandeling begint met een optimale bloedkwaliteit waar de PRP wordt uitgehaald.

P-shot behandeling

Vooraf

 • Je hebt op de knop ‘AFSPRAAK MAKEN’ geklikt, het aanvraagformulier ingevuld en op verzenden gedrukt.
 • De aanvraag komt binnen op onze servicedesk. De medisch assistent die jou gaat begeleiden, bekijkt je antwoorden op de vragen en gaat je bellen voor de intake en het inplannen van je behandeling.
 • Nadat de drie behandeldata en tijdstippen zijn vastgelegd, stuurt de medisch assistent je een bericht per e-mail met daarin de afspraakbevestiging, de link naar je Persoonlijk PRP-plan en wachtwoord.
 • De medisch assistent zal vragen om een reply te sturen als je de mail hebt ontvangen, zodat jij kunt beginnen met de voorbereiding.

De behandelsessie

 • De verpleegkundige heet je welkom en neemt je mee naar de behandelruimte. Hier mag je op de behandeltafel gaan liggen, nadat jij je ondergoed hebt uitgedaan.
 • De verpleegkundige neemt twee buisjes bloed af en zet deze in de centrifuge.
 • Daarna smeert de verpleegkundige voorverdovende crème over je hele penis. Dit geeft een warm gevoel.
 • Na 5 minuten is de centrifuge klaar en voel jij dat de voorverdoving werkt.
 • De verpleegkundige maakt jouw PRP klaar om in te spuiten.
 • In de tussentijd komt de arts twee verdovende injecties geven aan de basis van je penis, waardoor deze volledig verdoofd is. Hoe meer jij je ontspant, des te minder voel je van het verdoven.
 • Zodra de verdoving werkt komt de arts de PRP op een rustige inspuiten.
 • Daarna ben je klaar om je aan te kleden.
 • De behandelsessie duurt 30 – 40 minuten.

Achteraf

 • Jij volgt de instructies op die je via je jouw Persoonlijk PRP-plan hebt ontvangen.

Opvolging

 • Drie maanden na je laatste behandelsessie neemt je medisch assistent contact op om de voortgang te bespreken. In overleg met jou wordt een volgend contactmoment afgesproken.
Vrijen in de periode tussen de behandelsessies is zeker mogelijk als je aanvoelt dat het kan.

Betaling

Voor de betaling van je P-shot kun je ter plaatse contant betalen of pinnen (géén creditcard).

Volumetoename door P-shots

Door de P-shots kan een volumetoename ontstaan van ongeveer 10%. We krijgen daardoor regelmatig de vraag of de penis door de P-shot behandeling ook groeit in lengte met ongeveer 10%?
De toegenomen lengte is gelijk aan de volumetoename in de breedte, gedeeld door twee. Wat 6 maanden blijft en daarna geleidelijk afneemt en terugkomt bij je volgende onderhoudsbehandelsessie.
Rekenvoorbeeld: Stel een penis heeft een dikte voor de PRP van 3 cm, dan kan de dikte bij een volumetoename van ongeveer 10% na de PRP 3,3 cm zijn. Deel je de volumetoename door 2, dan kom je uit op 0,15 cm. Dit is de dikte die er bij de eikel in lengte bij kan komen.
Volumetoename
Schematische weergave van volumetoename door P-shots

Alternatieve filler

We krijgen weleens de vraag of we ook hyaluronzuur kunnen toevoegen voor een snellere werking, want dit trekt meer water naar de zone waar het wordt ingespoten. Dit geeft  geen meerwaarde op gevoelsvlak, hooguit als alternatieve filler.
Feitelijk is het een tijdelijke ‘quick fix’ voor het esthetisch aspect, maar is na 24 uren al weer uit het lichaam. Dus het effect is ook weer snel weg, tenzij er gecrosslinkt hyaluronzuur wordt gebruikt. Dit wordt gemaakt door chemische modificatie, waardoor wij het niet willen gebruiken.
Door iets meer geduld te hebben en de PRP rustig de regenererende werking te laten doen, krijg je mooie resultaten, inclusief langdurig meer volume op natuurlijke wijze. Dit zorgt ervoor dat P-shots worden gezien als alternatieve filler.

Locatie

Voor je P-shots maken wij gebruik van privéklinieken en gespecialiseerde artsen in de regio Antwerpen die werken volgens onze strikte richtlijnen. Zo voorkomen we lange wachttijden.
De arts die de behandeling uitvoert blijft je arts ook in de toekomst.
We verwelkomen mannen o.a. uit Antwerpen, Lier, Herentals, Hoogstraten, Oostende, Berlaar, Gent, Mechelen, Brussel, Luik, Hasselt, Maasmechelen, Genk, Leuven, Aalst, Brugge, Ieper, Tielt, Izegem, Kortrijk, Rons, Dendermonde, Deinze, Tongeren, Turnhout, Beerse, Brasschaat, Sint-Niklaas, Eeklo, Lokeren, Knokke, De Panne, Lommel, Diest, Mol en andere plaatsen.

Beste p-shot prijs krijg je bij ACREN Clincis volgens specialisten op basis van het resultaat. P-shot België, p-shot antwerpen, p shot prp

p shot, pshot, magellan centrifuge, p-shot prijs, p-shot ervaringen, p-shot resultaten, p shot behandeling, p-shot kosten.

De beste p-shot resultaten bereik je volgens specialisten met de methode van ACREN Clinics.

Wat is een P-shot behandeling?

Wat is een P-shot behandeling? Bij de P-shot behandeling wordt PRP ingespoten, onder lokale verdoving, in alle zones van de penis. Het is belangrijk dat je kiest voor een P-shot 3.0 behandeling deze is 100% veilig en geeft de beste resultaten. Dit zorgt voor betere erectie, meer gevoel in je penis, een hoger libido en een volumetoename van ongeveer 10%.

Wat kost een p-shot behandeling?

Wat kost een P-shot behandeling? De P-shot 3.0 (de beste P-shot op dit moment) kost € 593,- per behandelsessie. De volledige behandeling bestaat uit 3 behandelsessies. Er bestaan goedkopere P-shot behandelingen, maar die zijn minder krachtig, dus je moet meer behandelsessies boeken of in de buurt van de P-shot 3.0 te komen. Daarbij is de P-shot 3.0 gebaseerd 200 klinische studies en is 100% veilig. Dit in tegenstelling tot P-shot 1.0.

P shot bloedverdunners?

gebaseerd 200 klinische studies en is 100% veilig. Dit in tegenstelling tot P-shot 1.0. P shot bloedverdunners Je wilt een P-shot en gebruikt bloedverdunners. Dat is zeker bij ACREN Clinics zeker mogelijk als de INR-waarde 2 of lager is op de dag van de behandelsessie(s).

P-shot kosten?

Een veilige P-shot 3.0 kost € 593,- per behandelsessie. De behandeling bestaat uit drie behandelsessies.

P-shot Antwerpen?

P-shot Antwerpen? Je kunt voor de beste P-shot in de regio Antwerpen terecht bij ACREN Clinics, de standaard voor de beste en 100% veilige P-shots. Vraag altijd naar een P-shot 3.0?

P-shot België?

P-shot België? De best P-shots in België krijg je bij ACREN Clinics, want dan krijg je de P-shot 3.0. Dit geeft de beste resultaten en is 100% veilig.

P-shot reviews?

Je zoekt P-shot reviews? We houden ons niet bezig met reviews. Door de beste kwaliteit te leveren zijn onze patiënten de beste ambassadeurs en zorgen voor mond tot mondreclame. Daarbij komt dat artsen in België geen reclame mogen maken.

P-shot Gent?

P-shot Gent? Je kunt voor de beste P-shot in de regio Gent terecht bij ACREN Clinics, de standaard voor kwalitatieve P-shots. Vraag altijd naar een P-shot 3.0?

P-shot Brussel?

P-shot Brussel? Je kunt voor de beste P-shot in de regio Antwerpen terecht bij ACREN Clinics, de standaard voor kwalitatieve P-shots. Vraag altijd naar een P-shot 3.0?
Laatste update:
Scroll naar boven