O-SHOT 3.0 en O-SHOT De Luxe 3.0

O-shot resultaten van ACREN Clinics geven intensere orgasmes, meer gevoel in je clitoris, een ‘sappige’ vagina en hoger libido.
o-shot

Prijs O-shot 2.0 / De Luxe 2.0

De O-shot 3.0 is € 593,- / behandelsessie en de De Luxe 3.0 € 648,- (met G-spot). De behandeling bestaat uit 3 behandelsessies.

Beste O-shot prijs- kwaliteitverhouding

We bereiken de beste O-shot prijs- kwaliteitverhouding in Nederland door de beste bloedkwaliteit, een vacuüm-protocol, de beste urologen, je Persoonlijk PRP-plan en begeleiding tijdens de hele behandeling.
Onze visie is: ‘Als je geld uitgeeft aan een O-shot of O-shot De Luxe, doe het dan goed, want ook hier geldt goedkoop is duurkoop!’

Wat is PRP?

De afkorting PRP staat voor Plaatjesrijk Plasma wat uit je bloed wordt gehaald door centrifuge. Jouw bloed bestaat uit ± 55% plasma, ± 44% rode bloedcellen, <1% witte bloedcellen en 0,2% bloedplaatjes. Door de centrifuge worden het plasma en bloedplaatjes van de witte en rode bloedcellen gescheiden.
Bij een O-shot wordt onder lokale verdoving PRP ingespoten in je schaamlippen en clitoris (buiten- en binnenzijde). Bij de O-shot De Luxe wordt ook de G-spot zone met PRP behandeld.

Wat doet PRP?

Het plaatjesrijk plasma wordt ingespoten en zorgt voor een (re)vitalisering van het ingespoten gebied. Resultaten begin je subtiel te ervaren vanaf 6 weken tot 33 weken na de eerste behandelsessie.

Verschil O-shot 3.0, 2.0 en 1.0?

3.0 (zéér goed)

Bloedkwaliteit

O-shot 3.0 is de meest hoogwaardige en veiligste O-shot behandeling die kan worden toegepast. Dit zorgt ervoor dat er significant betere resultaten worden behaald, dan met 2.0 en 1.0. De kwaliteit van je bloed, dat in onze kliniek wordt afgenomen op de dag van de behandelsessie, is zéér belangrijk. De PRP wordt gemaakt van jouw eigen bloed. Is de bloedkwaliteit slecht, dan is de PRP die er van wordt gemaakt ook slecht, wat een negatief effect heeft op de werking en resultaten van de O-shot. In versie 2.0 en 1.0 wordt de bloedkwaliteit verwaarloosd.

Veiligheid

Door te werken met een volledig vacuüm- en steriel-protocol is de veiligheid gegarandeerd. Er worden geen producten van buitenaf toegevoegd door het te injecteren in de PRP, zoals calcium gluconaat, hyaluronzuur of antistollingsmiddel. Door dit wel te doen, zoals vaak gedaan wordt bij O-shot 1.0, wordt het vacuüm-protocol doorbroken of is er zelfs geen vacuümprotocol.
Door het vacuüm- en steriliteitprotocol strikt te volgen, is het injecteren van endotoxinen zo goed als uitgesloten.

2.0 (matig)

Geen bloedoptimalisatie

Bij de O-shot 2.0 wordt alleen het vacuüm- en steriliteitsprotocol gebruikt en worden er geen aanvullende producten toegevoegd aan de PRP.  De bloedkwaliteit wordt niet geoptimaliseerd.
Wordt er bij het maken van de PRP toch iets toegevoegd, dan valt men terug naar de O-shot 1.0.

1.0 (slecht)

Illegaal

p-shot resultaten
Artsen die het 3.0 en 2.0 protocol toepassen vragen de overheid om in te grijpen, want de patiëntveiligheid wordt met 1.0 ondermijnd.
Bij de O-shot 1.0 wordt de bloedkwaliteit niet geoptimaliseerd. Er zijn artsen die werken zonder vacuüm-protocol en het risico lopen om geschorst te worden.
Vaak wordt ook nog calcium gluconaat, hyaluronzoor of antistollingsmiddel in de tubes (buisjes voor de bloedafname) gespoten.

Endotoxinen

Zonder vacuüm-protocol loop je als patiënt <5500% meer risico om endotoxinen ingespoten te krijgen. Deze zijn zéér schadelijk voor je gezondheid en kunnen leiden tot de dood!

O-shot 3.0 van ACREN Clinics

Comfort voor de patiënt

Voor de O-shot wordt de huid van je volledige vagina met voorverdovende crème (PH-neutraal). Bij de O-shot De Luxe wordt ook de binnenzijde ingesmeerd.
Voor de bloedafname werken we met zeer dunne naaldjes, waardoor je het prikje bijna niet voelt. Voel jij je comfortabeler bij voorverdoving, dan gebruiken we ook hiervoor de verdovende crème.

Voor wie is een O-shot 3.0?

De behandeling is geschikt voor vrouwen vanaf 18 jaar met speciale aandacht voor vrouwen in de (pre)menopauze die intensere orgasmes of vaginale verjonging wensen.
Ben je bevallen, dan helpt de behandeling je vagina en schaamlippen weer snel herstellen.
Heb je pijn bij het vrijen, Licen Sclerosus of heb je vaginale droogte (vaginale atrofie) of wil je dit voorkomen, dan kan de O-shot De Luxe een oplossing zijn.

Behandelplan

Na je eerste behandelsessie krijg je 4 – 6 weken later je tweede en weer 4 – 6 weken later je derde behandelsessie. Daarna kom je om de 12 – 18 maanden terug voor je onderhoudsbehandeling.
De drie behandelmomenten maken deel uit van het behandelplan wat begint 4 weken voor de eerste behandelsessie en loopt tot 6 weken na de derde sessie, dus in totaal duurt de behandeling 33 weken gerekend vanaf het eerste contact met ACREN Clinics.
In de praktijk komt het voor dat dames het effect zo fijn vinden, dat ze al na 3 – 6 maanden een afspraak maken voor onderhoud. Dit kan en mag, waarbij we uitgaan van je eigen aanvoelen.

Beste O-shot resultaten

De beste O-shot resultaten bereiken we door een goede samenwerking waarbij jij de kwaliteit van het bloed en de werking van de PRP bepaalt. In je Persoonlijk PRP-plan vind je eenvoudige richtlijnen.
Wij zorgen door centrifuge en resuspentie, binnen een gepatenteerd vacuüm-proces, zonder toevoeging van activerings- of antistollingsmiddelen, voor de meest hoogwaardige PRP (met een bloedplaatjes recovery van >80%). Hierbij geven de bloedplaatjes hun bioactieve stoffen pas af in jouw lichaam.

Wie doet de behandeling?

De behandeling wordt uitgevoerd door onze ervaren vrouwelijke urologen. Waarbij de O-shot De Luxe gebruik wordt gemaakt van een speculum, dat zachtjes wordt ingebracht nadat de verdoving werkt.
Onze medisch assistenten nemen contact op met jou.

Wetgeving en Regulering O-shot

Het PRP-protocol van ACREN Clinics voor jouw O-shot is gebaseerd op >200 klinische studies. Het protocol voldoet aan de Europes wetgeving MDR en FAGG inclusief de Endotoxinen-voorschriften (PRP wetgeving en regulering).

O-shot kosten vergelijken

De beste O-shot prijs-kwaliteitverhouding krijg je bij ACREN Clinics. dit komt door het hoogste precentage bloedplaatjes en je Persoonlijk PRP-plan om vooraf je bloedkwaliteit te optimaliseren, zodat we de beste kwaliteit bloedplaatjes beschikbaar hebben op de dag van de behandelsessie.
Om de ingespoten bloedplaatjes hun werk te laten doen, staan er in je Persoonlijke PRP-plan ook leefbare richtlijnen voor na de behandelsessie. Zo bereiken we samen met jou het maximaal haalbare resultaat.
Bij een reguliere behandeling wordt alleen de buitenzijde van je vagina ingespoten. Als je de anatomie van de clitoris bekijkt, dan ligt het grootste gedeelte aan de binnenzijde van je lichaam. Daarom behandelen we ook de binnenzijde (de benen) van je clitoris.
Alleen het beste is goed genoeg bij ACREN Clinics. Deze redenatie passen we toe op de bloedkwaliteit, het protocol, de gebruikte materialen en artsen die de inspuiting doen. Deze topkwaliteit O-shots kunnen we aanbieden tegen een realistische prijs.
De meest voorkomende PRP-graad in Nederland ligt tussen de 21% en 50%. Je weet dat de PRP-graad bepalend is voor het succes en datgene wat jezelf kunt doen. Concreet heb je tussen de 2 tot 4,5 keer zoveel behandelingen nodig om in de buurt van de ACREN-resultaten te komen.

O-shot ervaringen

De o-shot ervaringen van dames met uiteenlopende leeftijden, zijn zeer positief. Sommigen ervaren al in de eerste weken na de behandeling ’tintelingen’ in de erogene zone.
Een succesvolle o-shot behandeling begint met een optimale bloedkwaliteit waar de PRP wordt uitgehaald.

Jouw Persoonlijk PRP-plan

Jij hebt veel invloed op de bloedkwaliteit bij de afname van je bloed. Na de behandelsessie heb jij veel invloed op de werking van de O-shot behandeling.
Hoe je dit doet leggen we uit in jouw Persoonlijk PRP-plan. In het plan geven we aan wanneer je wat dient te doen op welke datum. Dit is in relatie tot de drie behandeldata.
Voor jouw Persoonlijk PRP-plan krijg je een link toegestuurd per e-mail (geen hotmail) met de inlogcode waarmee op de pagina komt met jouw Persoonlijk PRP-plan.

Inhoud Persoonlijk PRP-plan

Het plan start 4 weken voor je eerste O-shot en loopt tot 6 weken na de derde behandelsessie en gaat o.a. in op de volgende punten:
 • Cortisone
 • Ontstekingsremmers
 • Bloedverdunners
 • Cholesterol
 • Voeding
 • Suiker
 • Warmte
 • Inspanning
 • Alcohol, tabak, cafeïne en drugs

Jouw O-shof of O-shot De Luxe behandeling

Vooraf

 • Je hebt op de knop ‘AFSPRAAK MAKEN’ geklikt, het aanvraagformulier ingevuld en op verzenden gedrukt.
 • De aanvraag komt binnen op onze servicedesk. De medisch assistent die jou gaat begeleiden, bekijkt je antwoorden op de vragen en gaat je bellen voor de intake en het inplannen van je behandeling.
 • Nadat de drie behandeldata en tijdstippen zijn vastgelegd, stuurt de medisch assistent je een bericht per e-mail met daarin de afspraakbevestiging, de link naar je Persoonlijk PRP-plan en wachtwoord.
 • De medisch assistent zal vragen om een reply te sturen als je de mail hebt ontvangen, zodat jij kunt beginnen met de voorbereiding.

Behandelsessie

 • De verpleegkundige heet je welkom en neemt je mee naar de behandelruimte. Hier mag je op de behandeltafel gaan liggen, nadat jij je ondergoed hebt uitgedaan.
 • De verpleegkundige neemt enkele buisjes bloed af en zet deze in de centrifuge.
 • Daarna smeert de verpleegkundige voorverdovende crème aan de buitenzijde van je vagina (en in de binnenzijde bij je O-shot De Luxe). Dit geeft lokaal een warm gevoel.
 • Na 5 minuten is de centrifuge klaar en voel jij dat de voorverdoving werkt.
 • De verpleegkundige zorgt dat de PRP inspuitklaar is.
 • Ongeveer 15 minuten nadat je op de behandeltafel bent gaan liggen, komt de arts om de PRP op een rustige manier in te spuiten.
 • Daarna ben je klaar om je aan te kleden.
 • De gehele behandeling neemt ongeveer een half uur in beslag.

Achteraf

 • Jij volgt de instructies op die je via jouw Persoonlijk PRP-plan hebt ontvangen.

Betaling

Voor de betaling van je behandeling kun je ter plaatse contant betalen of pinnen (géén creditcard).

Locatie

Jouw O-shot 3.0 of O-shot De Luxe 3.0 krijg je in de privékliniek te Emblem (vlakbij Antwerpen) waar wij klanten ontvangen uit o.a. Antwerpen, Lier, Herentals, Hoogstraten, Hove, Oostende, Berlaar, Gent, Mechelen, Brussel, Luik, Hasselt, Maasmechelen, Genk, Leuven, Aalst, Brugge, Ieper, Tielt, Izegem, Kortrijk, Rons, Dendermonde, Deinze, Tongeren, Turnhout, Beerse, Brasschaat, Sint-Niklaas, Eeklo, Lokeren, Knokke, De Panne, Lommel, Diest, Mol en andere plaatsen.
De kliniek is gemakkelijk te bereiken en ligt vlakbij de snelweg. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur en in de straat.

Ruimtes in de kliniek

De beste o-shot prijs krijg je bij ACREN Clinics in relatie tot het geleverde resultaat. o shot, oshot, o-shot ervaringen, orgasm shot, orgasme shot, g-shot, g shot, gshot, hot shot, klit shot, klit-shot, clit shot, clit-shot, vaginale verjonging, o shots, o-shot prijs, o shot prijs, o-shot resultaten, v shot, v-shot, o-shot prijs, o-spot injection, o shot vagina. O-shot België De beste o-shot resultaten bereik je volgens specialisten met de methode van ACREN Clinics
Scroll naar boven