Hoe maak je een afspraak bij ACREN Clinics?

Een afspraak maken bij ACREN Clinics voor een O-shot 3.0 doe je door het intakeformulier in te vullen. Het is belangrijk dat je alle velden invult.

Medisch assistent

Nadat jij alle velden hebt ingevuld, neemt de medisch assistent, die je het hele traject begeleidt, telefonisch contact op om alle stappen door te spreken. Deze belt met een herkenbaar Belgisch telefoonnummer:  0469 17 33 41.
N.B. We vragen in het intakeformulier wanneer we het beste kunnen bellen. Onze medisch assistenten doen maximaal 3 belpogingen rond het aangegeven tijdstip. Lukt het niet om je te bereiken, dan krijg je een bericht per WhatsApp en e-mail waarin staat dat het initiatief om contact op te nemen bij jou ligt.

Inplannen van je behandeling

Aan het einde van het telefoongesprek gaat je medisch assistent samen met jou 3 data vastleggen (met telkens 6 weken er tussen) voor de behandeling.

Afspraakbevestiging

De afspraakbevestiging krijg je toegestuurd per mail door je medisch assistent. In de mail vind je een link naar jouw ACREN PRP-plan wat richtlijnen geeft om het best mogelijke resultaat te bereiken met je O-shot.

Betalen

Ter plaatse kun je contant betalen of pinnen (géén creditcard).

Persoonsgegevens

Je gegevens worden alleen gebruikt om een afspraak mogelijk te maken voor je PRP-behandeling en je te informeren over gerelateerde mogelijkheden.

INTAKEFORMULIER

Scroll naar boven