Hoe maak je een afspraak bij ACREN Clinics?

Een afspraak maken bij ACREN Clinics voor een Priapus-shot 3.0 doe je door het intakeformulier in te vullen. Het is belangrijk dat je alle velden invult.

Medisch assistent

Nadat jij alle velden hebt ingevuld, neemt de medisch assistent contact op. Deze belt met een herkenbaar telefoonnummer:  0469 17 33 41.
N.B. We vragen in het intakeformulier wanneer we het beste kunnen bellen. Onze medisch assistenten doen maximaal 3 belpogingen rond het aangegeven tijdstip. Lukt het niet om je te bereiken, dan krijg je een bericht per WhatsApp en e-mail waarin staat dat het initiatief om contact op te nemen bij jou ligt.

Inplannen van je behandeling

Aan het einde van het telefoongesprek gaat je medisch assistent samen met jou 3 data vastleggen (met telkens 6 weken er tussen) voor de behandeling.

Afspraakbevestiging

De afspraakbevestiging krijg je toegestuurd per mail door je medisch assistent. In de mail vind je alle informatie die nodig is om het beste resultaat bereiken met je Priapus-shot.

Betalen

Ter plaatse kun je contant betalen of pinnen (géén creditcard).

Persoonsgegevens

Je gegevens worden alleen gebruikt om een afspraak mogelijk te maken voor je PRP-behandeling en je te informeren over gerelateerde mogelijkheden.

INTAKEFORMULIER

Scroll naar boven